Suport en el tancament d'empreses

Estàs pensant o et veus obligat a tancar la teva empresa? A HelpEmpresa entenem que prendre la decisió de tancar un negoci pot ser un moment difícil i ple d’incerteses. Som experts/es en el tancament d'empreses i treballem per a ajudar-te en aquest important procés.

A HelpEmpresa, t’oferim assessorament en aspectes legals i fiscals  i t’acompanyem amb suport empresarial i psicològic. Sabem que el tancament d’una empresa pot ser un procés emocionalment dur, i el nostre equip d’experts estarà a la teva disposició per a donar-te suport en tot moment. Estem compromesos amb el teu benestar i volem que encetis aquesta etapa amb confiança i tranquil·litat. 

Confia en la nostra experiència com a Punt PAE i en el nostre enfocament integral per al tancament d’empreses. Contacta’ns avui mateix i deixa’ns ser el teu guia en aquest procés. Som aquí per a facilitar-te el suport i l’orientació que necessites per a tancar la teva empresa de manera honesta i ordenada i obrir les portes a noves oportunitats. 

Si la teva empresa no té deutes pendents i desitges tancar-la de manera honesta, ordenada i eficient, el nostre equip d’experts és aquí per a ajudar-te informant-te de cada pas del procés. Com a Punt PAE, et proporcionarem un assessorament detallat i personalitzat i t’orientarem per a que puguis fer amb diligència els tràmits legals i fiscals necessaris per a tancar la teva empresa de manera adequada.  

El nostre enfocament se centra en simplificar el procés per a tu, assegurant-nos que compleixis amb tots els requisits legals i fiscals necessaris. Et guiarem en la recopilació de la documentació requerida, t’assessorarem en la liquidació d’actius i et proporcionarem l’orientació necessària per complir amb totes les obligacions relacionades amb el tancament de la teva empresa.  

Si et trobes amb un volum de deutes significatiu i no pots fer front a les teves obligacions financeres, entenem la complexitat de la situació i som aquí per a facilitar-te solucions adaptades. El nostre equip compta amb experiència en la gestió de casos d’empreses amb dificultats financeres i t’oferim un assessorament informatiu especialitzat. 

En aquest escenari, considerem totes les opcions disponibles, inclòs el concurs de creditors, com a mecanisme legal per a la liquidació ordenada de l’empresa. El nostre objectiu és informar-te diligentment per a que prenguis la decisió més adequada atenent la teva situació en particular.  

Un dels camins que, també, podem explorar és la Llei de Segona Oportunitat, una legislació dissenyada per facilitar a les persones físiques i autònoms endeutats la possibilitat de reestructurar o cancel·lar els seus deutes i tenir un nou començament.

Què t’oferim?

U

Estudi del deute

Fem un estudi detallat del deute de la teva empresa

d

Planning

Ens encarreguem de fer un planning de la liquidació de l’empresa

Valoració

Fem una valoració del teu negoci

Itineraris

T’informem dels diferents itineraris que tens a la teva disposició per fer efectiu el tancament

Xarxa

Disposaràs d’una xarxa d’experts i entitats públiques i privades a la teva disposició

Segona oportunitat

Tindràs accés a mecanismes de segon oportunitat

És per a tu aquest itinerari?

Aquest itinerari t’interessa si ets empresari o empresària i has pres la decisió de tancar la teva empresa, si busques assessorament informatiu i especialitzat en elements legals, fiscals, laborals i emocionals relacionats amb el tancament d’una empresa o necessites un equip financer expert en l’anàlisi econòmic-financer per demanar una segona oportunitat.

Som punt PAE. Per què t’interessa?

Has de saber que la Cecot és també un Punt d’Atenció a l’Emprenedoria (PAE), el que significa que podem oferir-te un assessorament d’informació especialitzada envers tots els aspectes relacionats amb el tancament de la teva empresa. 

Una iniciativa de la Cecot

Cecot promou i defensa èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures.

A Cecot fem de connectors dins de l’ecosistema empresarial. Som persones empresàries preocupades per mantenir i fer créixer el nostre teixit empresarial i que, de manera sentida i voluntària, ens impliquem en la defensa dels interessos de microempreses, pimes, autònoms i emprenedors.

HelpEmpresa es un servicio de soporte y supervivencia empresarial creado por Cecot y con el soporte del Departament D’empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

HelpEmpresa se enmarca en el programa de Soporte al Crecimiento Empresarial Reempresa 2020 (SCE4)

Una iniciativa de:

Logo_cecot_blanc

Amb el suport de:

Logo_cecot_blanc