Consolidació i creixement empresarial

Necessites ajuda per impulsar la teva empresa al següent nivell? HelpEmpresa és un servei que està aquí per ajudar-te i acompanyar-te en cada pas d’aquest apassionant camí.

Fem que la teva empresa sigui més resilient davant dels canvis

Amb aquest servei disposaràs d’un equip d’experts consultors en matèria econòmic-financera que realitzaran un anàlisi exhaustiu i estratègic de la situació actual del teu negoci, alhora que conformaran un pla estratègic de recomanacions personalitzades per a impulsar-te en el creixement i/o consolidació de la teva empresa amb l’objectiu de maximitzar els teus beneficis.

N

Anàlisi

Un anàlisi exhaustiu de la situació financera i patrimonial del teu negoci. 

N

Eines d'alerta

T’oferirem eines d’alertes primerenques de la insolvència empresarial. 

N

Assessorament

Assessorament especialitzat en àrees tant diverses com el màrqueting, estratègia, margin management, vendes, comercial, psicologia, entre d’altres. 

N

Metodologia

Tindràs al teu abast eines de metodologia europea per aplicar al teu negoci. 

N

Pla de treball

A on trobaràs l’anàlisi i recomanacions que tenim per al teu negoci. 

N

Pla de resiliència empresarial

Amb totes les accions que pots implementar a la teva empresa

Si vols consolidar la teva empresa i preparar-la pels canvis i el futur. Aquest servei t'interessa

Vols maximitzar els teus recursos financers i optimitzar-los al màxim per fer rendible la teva empresa? Vols consolidar la posició del teu negoci o expandir-lo? Vols aprofitar les oportunitats de negoci que ofereix l’entorn canviant per elevar la teva empresa i fer-la créixer? 

Una iniciativa de la Cecot

Cecot promou i defensa èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures.

A Cecot fem de connectors dins de l’ecosistema empresarial. Som persones empresàries preocupades per mantenir i fer créixer el nostre teixit empresarial i que, de manera sentida i voluntària, ens impliquem en la defensa dels interessos de microempreses, pimes, autònoms i emprenedors.

HelpEmpresa es un servicio de soporte y supervivencia empresarial creado por Cecot y con el soporte del Departament D’empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

HelpEmpresa se enmarca en el programa de Soporte al Crecimiento Empresarial Reempresa 2020 (SCE4)

Una iniciativa de:

Logo_cecot_blanc

Amb el suport de:

Logo_cecot_blanc