Resiliència empresarial

Què és la resiliència empresarial? Com t'ajuda HelpEmpresa a fer la teva empresa més resilient davant dels canvis i les crisis?

Vols fer que la teva empresa sigui més resilient? Estàs al lloc indicat

Ens trobem immersos en un món empresarial en constant canvi, i en aquest punt la resiliència empresarial esdevé clau per sobreviure i prosperar. Des del servei de HelpEmpresa som plenament conscient d’aquesta situació i hem confeccionat pels empresaris del territori un servei per fomentar la resiliència empresarial. Som aquí per a ajudar-te a enfrontar els desafiaments, construir una base sòlida i assegurar un futur pròsper per a la teva empresa

Què és la resiliència empresarial? La resiliència empresarial és la capacitat que té l’organització per recuperar-se dels constants canvis que pateix, poder identificar i mesurar les condicions usualment inestables i transformar-les.

Què t’oferim?

N

Acompanyament

Totalment individualitzat i personalitzat

N

Diagnòstic

Elaborem un diagnòstic de riscs per a la teva empresa

N

Pla de resiliència

Ens encarreguem d’elaborar un pla de resiliència per aplicar al teu negoci

N

Eines

T’oferim eines de detecció de l’estat de la teva empresa

N

Experts

Disposaràs d’un equip d’experts i expertes en diverses matèries

Com ho fem?

Diagnòstic

El nostre enfocament comença amb un diagnòstic de riscos exhaustiu. Volem conèixer la teva empresa!

Assessorament

T’ajudarem a capitalitzar les oportunitats de millora i, en definitiva, a ser més resilient.

Pla de treball

T’oferirem un pla de treball perquè coneguis quins són els àmbits de millora i les solucions que pots aplicar en el teu negoci.

En un entorn VUCA, HelpEmpresa

En un entorn cada vegada més volàtil, incert, complex i ambigu, HelpEmpresa s’ha convertit en un instrument més útil que mai. 

Una iniciativa de la Cecot

Cecot promou i defensa èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures.

A Cecot fem de connectors dins de l’ecosistema empresarial. Som persones empresàries preocupades per mantenir i fer créixer el nostre teixit empresarial i que, de manera sentida i voluntària, ens impliquem en la defensa dels interessos de microempreses, pimes, autònoms i emprenedors.

HelpEmpresa es un servicio de soporte y supervivencia empresarial creado por Cecot y con el soporte del Departament D’empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

HelpEmpresa se enmarca en el programa de Soporte al Crecimiento Empresarial Reempresa 2020 (SCE4)

Una iniciativa de:

Logo_cecot_blanc

Amb el suport de:

Logo_cecot_blanc