Empresa: KBA safety first | Nom de l’empresari: Daniel Marin Lac | Ubicació: Terrassa

A quin sector productiu pertany i quina activitat desenvolupa la seva empresa?
La nostra empresa es dedica al sector del programari com a servei (SaaS) per a empreses nàutiques, incloent-hi drassanes i astillers. La nostra activitat principal consisteix a transformar el manual d’ús del propietari d’una embarcació en una aplicació més didàctica per fer més comprensible el funcionament de l’embarcació.

Com va conèixer del servei de HelpEmpresa?
Vaig conèixer HelpEmpresa a través de LinkedIn i per mitjà d’una formació amb el programa de Terrassa Innovació, impartit per la Míriam.

Per què va decidir adreçar-se a HelpEmpresa?
Quan engegues un projecte, a més d’idees i capital, necessites formació i algú que et guiï. Això és fonamental per als emprenedors, ja que vas molt perdut i tot canvia molt ràpidament. Tenir uns coneixements mínims pot augmentar la probabilitat d’èxit.

Quin servei ha rebut? Ha estat d’utilitat?
El servei de HelpEmpresa ha estat molt útil i pràctic. Estic molt satisfet amb l’experiència i el suport rebut en aspectes clau del meu negoci.

Com valora el servei ofert per la xarxa d’experts de HelpEmpresa? Li ha aportat un destacat valor afegit?
El servei de HelpEmpresa m’ha ofert suport en dos aspectes clau: vendes i números, així com en temes de fiscalitat. Això ha representat un important valor afegit per a la meva empresa.

Valora positivament la seva experiència amb el servei de HelpEmpresa?
La meva experiència ha estat molt positiva. Recomanaria el servei de HelpEmpresa indubtablement a tothom que es trobi en una situació d’emprenedoria.

Què els hi diries a aquells empresaris que no estan passant un bon moment i necessiten ajuda? Els hi recomanaria el nostre servei?
Sí, recomanaria activament el servei de HelpEmpresa perquè la formació que ofereixen és fonamental.