Currently set to Index
Currently set to Follow

Participem a una nova edició del Fòrum de l’Auditor/a que organitza el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya

Entrada publicada el 12/07/2022

Sitges, 8 de juliol del 2022. HelpEmpresa va participar, per primera vegada, al Fòrum de l’Auditor/a Professional que anualment organitza el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. El Fòrum, sota el lema “Enfocant el futur. Sostenibilitat i talent.” va tenir lloc a Sitges durant els dies 7 i 8 de juliol.

HelpEmpresa va participar-hi amb un estand informatiu amb l’objectiu de difondre el servei entre el col·lectiu d’auditors/es i censors/es de comptes perquè puguin donar a conèixer el programa entre els seus clients/es i poder oferir un servei addicional al seu catàleg.

Durant els dos dies de l’esdeveniment van tenir lloc un total de deu sessions tècniques i 4 sessions plenàries, on hi van participar professionals de tot l’Estat que van debatre els temes més actuals de la professió a nivell nacional i internacional, així com compartir inquietuds i experiències dins el marc acollidor que ofereix la localitat de Sitges.

Entre les persones que hi van participar, destacar l’assistència del Secretari General de la Cecot i de HelpEmpresa, Oriol Alba, que va participar com a ponent a una taula rodona sobre el control dels Fons Next Generation.