Optimitzant l’Assessorament Empresarial: Una Jornada de Profunditat a Cecot amb HelpEmpresa

Entrada publicada el 29/11/2023

El passat 2 de novembre, la seu central de Cecot, a Terrassa, va acollir una jornada transcendental pel servei de HelpEmpresa: una iniciativa de la patronal catalana que busca impulsar el desenvolupament i l’eficiència de les empreses a la regió. L’equip compte amb més de 20 professionals de diversos sectors i s’ha consolidat com una font inestimable d’assessorament subvencionat per a empresaris i empresàries que busquen impulsar el seu negoci.

La jornada va reunir a persones expertes de diverses àrees que treballen activament amb el servei de HelpEmpresa. Es va fer especial èmfasi en temes clau que influeixen directament en l’eficàcia del servei, com ara l’optimització dels processos d’assessorament, la millora de les sinergies entre consultors i assessors, i el desenvolupament d’eines avançades per oferir als usuaris.

Un dels punts més destacats de la jornada va ser la revisió del rendiment de les actuacions realitzades al llarg del 2023, un any on HelpEmpresa ha prestat serveis d’assessorament a una gran quantitat d’empresaris i empresàries que ho precisaven. Aquest èxit no només és un indicador de l’abast del programa, sinó també de la seva importància per al teixit empresarial de Catalunya.

La col·laboració activa entre els professionals va conduir a debats profunds i a la proposició de noves estratègies per abordar els reptes empresarials actuals. A més, es va posar èmfasi en la millora contínua del servei, amb la implementació de noves tecnologies i metodologies que mantinguin HelpEmpresa a l’avantguarda de l’assessorament empresarial a Catalunya.

Així doncs, aquesta jornada, que forma part de la sèrie recurrent d’activitats anuals, va demostrar ser un fòrum enriquidor i motivador per a tots els assistents. La trobada va concloure amb una sensació positiva de col·laboració i amb l’entusiasme de continuar impulsant els serveis de HelpEmpresa per seguir donant resposta a les necessitats de les empreses catalanes. Amb aquesta visió col·lectiva i un compromís compartit, HelpEmpresa continua sent un referent en l’assessorament empresarial, contribuint al creixement i a l’èxit del teixit empresarial a Catalunya.