Currently set to Index
Currently set to Follow

“La Revolta” és un restaurant a Terrassa de cuina ecològica i conscient i un espai de creixement personal amb activitats dirigides a persones amb ganes d’explorar el món en què vivim. És un projecte integral en què es cuida l’alimentació de les persones a través d’una cuina lliure de tòxics; una oferta gastronòmica variada, diferent i molt informal; i per una altra banda  un espai a on es programen tallers d’escriptura, ioga, entrenaments físics, xerrades sobre alimentació saludable, networkings, tast de vins, tallers d’aquarel·la o qualsevol altra iniciativa. Tenim propostes per a entretenir!

A “La Revolta” tots els plats són d’elaboració pròpia; coneixen la traçabilitat dels seus aliments i els agrada defensar el territori i créixer fent xarxa. Al capdavant del projecte hi ha la Vanessa Andreu, emprenedora de naixement amb interessos vitals diversos com l’alimentació saludable, el benestar, la comunicació i el creixement personal; fa pinya amb en Fernando Álvarez, al capdavant de la part econòmica i financera amb interessos comuns pel benestar, la cultura i el creixement i comportament humà.  El tàndem perfecte per a fer créixer qualsevol projecte! El seny i la rauxa fan “La Revolta” perfecta!

La Revolta, més que un restaurant

El maig del 2023 celebren sis anys i es feliciten per ser fidels als seus propòsits i valors, que els han servit de guia per a continuar al capdavant d’un projecte que va néixer per aportar a la ciutat de Terrassa un espai autèntic, disruptiu, capaç d’aportar una visió diferent de la restauració. 

L’equip de “La Revolta” és el valor més gran del restaurant; persones orientades al servei, sensibles amb els valors i visió de l’empresa; aquesta és una conjugació que els permet tenir una estructura sòlida i estable. A “La Revolta” compten amb una part de contractació social, gràcies a la col·laboració amb la fundació El Viver, de Maria Auxiliadora. Aquest vessant social és l’ADN d’un projecte que va néixer també per a donar llocs de feina a dones en risc d’exclusió laboral. 

Els servei Business Confidence, l’assessorament ideal

En aquest sisè any de “La Revolta”, i gràcies al servei Business Confidence, han rebut l’assessorament de l’Alex d’Espona, de l’Oficina de Finançament de la Cecot, per tal de projectar una inversió que els permetrà créixer després de superar les limitacions que el sector de la restauració ha patit durant la gestió de la pandèmia i la posterior pujada de preus dels subministraments i dels aliments.

Gràcies al suport i l’assessorament de la nostra Oficina de Finançament han tingut accés a diversos productes financers del Banc de Sabadell, que els permetran consolidar “La Revolta” com un restaurant de referència en alimentació ecològica i saludable i un espai cultural i de creixement personal. 

“La Revolta” s’ha mostrat molt agraïda per la confiança dipositada en el seu projecte i donen les gràcies pel suport de l’Alex d’Espona, de la Cecot per posar en valor la tasca realitzada per part d’aquesta empresa.

Podreu trobar “La Revolta” al carrer Volta, 5 de Terrassa. Situada en una finca antigaamb aires modernistes. Un restaurant amb encant i un pati preciós a on poder gaudir d’un àpat, uns vins naturals o unes cerveses artesanes en un ambient relaxat i distès.