La Fundació Catalunya Cultura s’adhereix a la xarxa d’entitats col·laboradores de HelpEmpresa

Entrada publicada el 23/08/2023

La Fundació Catalunya Cultura i la Patronal Cecot, han signat un conveni de col·laboració pel desplegament del servei de HelpEmpresa. A través d’aquest acord les entitats es comprometen a difondre el servei de HelpEmpresa a tots aquells col·lectius i ecosistemes d’ambdues entitats als quals els hi pugui resultar beneficiós, amb la voluntat de treballar per evitar el tancament de petites i mitjanes empreses, en especial en el sector cultural.

Les empreses que hi participin obtindran d’un diagnòstic complet de la seva empresa, realitzat amb eines d’alerta primerenca que emanen de la xarxa europea Early Warning Europe, de la qual la Patronal Cecot n’és membre fundador. En base a aquest diagnòstic es proposarà a la persona empresària un itinerari a seguir, amb la finalitat de fer créixer i fer més resilient la seva empresa. 

La Fundació Catalunya Cultura és una fundació que té l’objectiu de crear aliances entre cultura i empresa per impulsar el talent i la creativitat com a via de cohesió i benestar social.