Currently set to Index
Currently set to Follow

Anna Pastor és propietaria de Tinta Lila, un negoci dedicat a l’acompanyament de dones que volen viure un procés de transformació en les seves vides.

A quin sector productiu pertanys i quina activitat desenvolupa la teva empresa?

Em trobo al sector dels serveis i en el del desenvolupament professional i personal. La meva empresa es dedica a acompanyar a dones que decideixen liderar la seva vida des de la transformació del SER per FER d’una altra manera. Desestructurar, per poder transformar.

M’apassiona l’apoderament personal i conscient. Jo mateixa m’he transformat a nivell personal i professional durant aquests 30 anys d’experiència en l’acompanyament de persones.

Com vas conèixer del servei de HelpEmpresa?

Vaig conèixer el servei de HelpEmpresa a través de Linkedin, mentres realitzava les formacions del Centre de Reempresa. A través de la pàgina web vaig adonar-me que necessitaria acompanyament i assessorament per tirar endavant el meu negoci i em vaig animar a inscriure-m’hi.

Per què vas decidir adreçar-te a HelpEmpresa?

El motiu principal va ser perquè estava construint una pàgina web i veia que estava tenint en compte masses elements i no tenia un focus ben orientat. Després, perquè vaig reconèixer que necessitava estructurar el nou model de negoci per tal de passar del format presencial a l’online.

L’altre motiu va ser que jo era conscient que tenia un gran caos a nivell estructural dins el negoci i necessitava que algú em donés un cop de mà per orientar-me i estructurar el negoci.

Quin servei has rebut? Ha estat d’utilitat?

El pas per HelpEmpresa ha significat un canvi de mentalitat molt important. He passat de la mentalitat d’autònoma a la mentalitat d’empresària individual.

M’ha resultat molt útil perquè els professionals de HelpEmpresa m’han aportat les bases per crear una estructura i fer una planificació a curt, mitjà i llarg termini, i fer-ho amb èxit. També he après a valorar-me i a valorar Tinta Lila, la meva empresa.

Com valores el servei ofert per la xarxa d’experts de HelpEmpresa? T’ha aportat un destacat valor afegit?

Considero que els experts, més enllà del seu valor personal, aporten la seva expertesa professional per la proximitat, la implicació, el compromís i pels coneixements brindats. És a dir, que no només en saben, sinó que també saben fer i transmetre l’impuls necessari per dur a terme aquest canvi de mentalitat que he comentat al principi.

Tractar amb l’Alexandra Planella, el Santi Rius i la Laia Morales i deixar-me guiar per ells, em fa pensar i sentir que és el lloc adequat per a créixer professionalment.

Després del meu pas per HelpEmpresa, he après a valorar-me i a valorar Tinta Lila, la meva empresa.

Valores positivament la teva experiència amb el servei de HelpEmpresa?

Sí, la valoro molt positivament per tots els aspectes que he comentat anteriorment i pel suport que donen les persones que no estan fent directament l’assessorament i les formacions; per la seva atenció, per facilitar-nos la vida i ajudar-nos a treure el màxim profit del programa. L’atenció a l’usuari és immillorable.

Per tant, voldria agrair molt a tot l’equip de Cecot per la gran feina que fan i pel magnífic equip que són i per com tot ha funcionat bé.

Què els hi diries a aquells empresaris/àries que no estan passant un bon moment i necessiten ajuda? Els hi recomanaries el nostre servei?

Primer, els recomanaria tenir la humiltat i el respecte per si mateixos i demanar ajuda. I sí, recomanaria aquest servei per tractar la situació. És un servei on s’acull a la persona, i no només al professional que es troba en una situació complicada i necessita ajuda.

Enllaç al LinkedIn: (8) Anna (TintaLila) Pastor Cherta | LinkedIn