Currently set to Index
Currently set to Follow

Parlem amb la Yolanda Rodríguez, la propietària de l’empresa “Simple Cero Residuo” ubicada a Castelldefels perquè ens expliqui com HelpEmpresa ha ajudat al seu negoci i com hi van anar a parar.

A quin sector productiu pertany i quina activitat desenvolupeu a la vostra empresa?

L’empresa es dedica a la venda al detall de productes a granel biodegradables i no nocius. Comptem, entre d’altres, amb productes per a la neteja de la llar i corporal, així com amb productes de cosmètica d’olis essencials.

Com vau conèixer el servei de HelpEmpresa?

Vam conèixer el servei de HelpEmpresa a través d’un anunci publicitari al Col·legi d’Infermeria.

Per què vau decidir adreçar-vos a HelpEmpresa?

Vam decidir adreçar-nos al servei de HelpEmpresa quan vam tocar fons emocionalment i veiem que no hi havia sortida a la situació econòmica a la qual ens trobàvem immerses. Tanmateix, vam detectar que no comptàvem amb les eines adequades per fer-hi front i vam decidir contactar amb vosaltres.  

Quin servei heu rebut? Ha estat d’utilitat?

Sí, estem molt satisfetes. Considerem que l’acompanyament tant del consultor de HelpEmpresa, així com de l’expert que ens va assessorar, han estat de gran utilitat per a redreçar la situació en la que es trobava la nostra empresa.

Com valoreu el servei ofert per la xarxa d’experts de HelpEmpresa? Us han aportat un destacat valor afegit?

Estem molt agraïdes amb en Sebastià per tota l’ajuda que ens ha brindat, doncs a través de la seva experiència, ens ha ajudat molt en la configuració dels marges del nostre negoci, així com en el coneixement i comprensió dels nostres costos. Amb els canvis que ens va recomanar hem aconseguit veure importants millores en la situació que teníem prèviament.

Valoreu positivament la vostra experiència amb el servei de HelpEmpresa?

Estem molt satisfetes d’haver acudit al servei de HelpEmpresa, doncs quan ens vam trobar en aquella situació tan desfavorable, volíem explorar totes les alternatives per no quedar-nos amb el remordiment d’haver intentat tot per salvar el nostre negoci que, amb tanta il·lusió, vam començar.

Gràcies a aquest ímpetu de buscar una solució, quan vam començar a treballar amb l’equip de HelpEmpresa i el Sebastià vam quedar molt satisfetes pel servei que oferien i sense cap cost per a nosaltres. Tenim clar que si, en un futur, ens trobem amb una situació de dificultats tornaríem a HelpEmpresa per a que ens ajudessin.

Què li diríeu a aquells empresaris que no estan passant un bon moment i necessiten ajuda? Els recomanaríeu el nostre servei?

A aquells empresaris que estan en una situació complicada, els hi diríem que quan la cosa no va bé, que no esperin i es demorin en demanar ajuda, ja que a l’entrar al servei de HelpEmpresa obtens una gran tranquil·litat al veure que estàs en bones mans.

A nosaltres ens ha ajudat molt, no tan sols en corregir la situació que patíem, sinó també per conèixer eines de gestió d’un negoci que fins a la data desconeixíem. També hem agraït molt l’acompanyament personalitzat que ens han fet i hem sentit que no estàvem soles.

Creiem, per tant, que és un servei de gran utilitat i el recomanaríem a totes aquelles empreses que estan passant per un mal moment i volen salvar el seu negoci.