Currently set to Index
Currently set to Follow

José Luis Burriel, propietari de Win Fitness, necessitava una última empenta per poder fer arrancar el seu negoci.

 A quin sector productiu pertany i quina activitat desenvolupa la seva empresa?

Win Fitness es troba dins el sector del fitness i la salut. Es tracta d’un centre boutique d’entrenament personal i de grups reduïts de fins a 5 persones, que fa servir un mètode propi basat en l’entrenament funcional.

El sistema se centra en els tres pilars de l’entrenament: força, resistència cardiovascular i mobilitat. Les sessions s’adapten a les necessitats de les persones, potenciant cada pilar en funció de la casuística concreta, individualitzant al màxim cada entrenament.

Com va conèixer HelpEmpresa?

Vaig conèixer aquest servei a través d’una amiga que em va comentar que em seria molt útil per desenvolupar parts del meu negoci que m’estaven costant i de seguida m’hi vaig animar.

Quin servei ha rebut? Li ha resultat útil?

El servei de mentoratge que he rebut s’ha focalitzat en les àrees d’estratègia i màrqueting. Necessitava assessorament en aquests aspectes perquè em calia potenciar el meu negoci. M’ha estat molt útil per poder organitzar-me, planificar-me i consolidar el creixement del meu negoci.

Com valora el servei ofert per la xarxa d’experts de HelpEmpresa? Li ha aportat un destacat valor afegit?

És molt difícil trobar professionals que realment t’ofereixin un bon servei i et formin en aquells aspectes que conformen els teu àmbit d’expertesa. El servei de HelpEmpresa m’ha permès avançar molt i donar un bon impuls al meu negoci, sobretot, en aquests dos àmbits treballats.

L’Alexandra m’ha ajudat molt en la planificació de les tasques i la gestió del temps que dedicava a cada una d’elles, delimitant objectius i organitzant el negoci en general.

D’altra banda, la Laia m’ha ofert una visió tècnica de màrqueting i comercial i m’ha donat suport en la creació de campanyes d’accions digitals i a saber calcular el retorn que donen aquestes.

Estic molt satisfet amb per tot l’assessorament rebut!

Valora de manera positiva el servei ofert per HelpEmpresa?

Totalment. És molt difícil tenir un perfil com el que ofereix HelpEmpresa perquè t’ajudi a tirar endavant. Tan de bo hagués tingut aquesta ajuda fa un parell d’anys o des de l’inici del meu negoci. Un mentoratge com el de HelpEmpresa, m‘hagués facilitat molt el creixement inicial del negoci.

Recomanaria el nostre servei a aquells empresaris que no passen per un bon moment?

Els ho recomanaria sense pensar-ho! Moltes vegades, els emprenedors ens trobem sols a l’hora de gestionar un negoci i un assessorament com el que he rebut és molt útil i permet professionalitzar la gestió d’aspectes que no es dominen tant.

De fet, també ho recomanaria a empresaris consolidats, ja que segur que els servirà per donar un impuls al seu negoci.