Empresa: Objectiu Explora | Nom de l’empresari: Oriol Llauradó | Ubicació: Sant Pol de Mar 

A quin sector productiu pertanys i quina activitat desenvolupa la teva empresa? 

Objectiu Explora ofereix experiències interactives personalitzables per a institucions com ara: ajuntaments, museus i fundacions. Des de jocs de preguntes i respostes fins a jocs de cerca d’elements amb contingut explicatiu; oferim una forma emocionant de promoure la cultura i el patrimoni. 

També volem oferir un servei dirigit a empreses amb l’objectiu de promocionar-les i impulsar la visibilitat i la participació activa de la seva audiència, per mitjà dels jocs interactius d’Objectiu Explora. La nostra plataforma ofereix una forma emocionant de promocionar esdeveniments, concerts, productes i serveis. Els nostres jocs personalitzables permeten involucrar l’audiència de les empreses d’una manera única i atractiva. 

En una segona fase, Objectiu Explora vol crear una plataforma educativa que combini diversió i aprenentatge, la qual estarà dissenyada per a un entorn escolar. En aquesta plataforma oferirem una àmplia gamma de jocs interactius personalitzables que permetran als docents crear experiències d’aprenentatge úniques pels seus alumnes. 

Com vas conèixer del servei de HelpEmpresa?

El 2020 Objectiu Explora va ser un dels projectes seleccionats, inicialment, en el boot-camp per formar part de la nova edició del programa Creamedia de Barcelona Activa. Creamedia és un programa de suport a projectes emprenedors, en el marc de les indústries creatives i culturals.  

A la segona fase del programa, van seleccionar un grup reduït i lamentablement no vaig poder accedir a aquest nou assessorament. Aleshores vaig descobrir a través del portal de Barcelona activa el logotip de Cecot i vaig decidir iniciar els contactes. Aquesta oportunitat va obrir noves portes i em va permetre obtenir l’assessorament i el suport que necessitava per fer créixer el meu projecte empresarial. 

Per què vas decidir adreçar-te a HelpEmpresa? 

Vaig optar per recórrer a HelpEmpresa perquè necessitava orientació i suport per desenvolupar i expandir el meu projecte empresarial. Inicialment, la meva idea de negoci estava enfocada als ajuntaments, fundacions i institucions culturals. Més endavant, va evolucionar i es va diversificar gràcies a la guia i l’assessorament que ofereixen. Vaig adonar-me que necessitava l’experiència i el coneixement d’experts en àrees específiques de negoci per portar el meu projecte al següent nivell. 

Quin servei has rebut? Ha estat d’utilitat? 

He rebut un servei d’assessorament personalitzat per part d’experts en diverses àrees de negoci. Aquest servei ha estat de gran utilitat per a mi, ja que m’ha permès adquirir coneixements empresarials claus en finançament, màrqueting i planificació. A més, m’ha ajudat a ampliar i professionalitzar la meva idea de negoci i a explorar noves oportunitats. 

Com valores el servei ofert per la xarxa d’experts de HelpEmpresa? T’ha aportat un destacat valor afegit? 

Valoro molt positivament el servei ofert per la xarxa d’experts de HelpEmpresa. Han aportat un valor clau al meu projecte en proporcionar-me orientació estratègica, ajudar-me a identificar oportunitats de negoci i oferir-me les eines necessàries per gestionar i promoure el meu projecte de manera efectiva. La seva experiència i coneixement han estat fonamentals per al meu creixement empresarial. 

Valores positivament la teva experiència amb el servei de HelpEmpresa? 

Sí, valoro positivament la meva experiència amb el servei de HelpEmpresa. M’ha proporcionat la confiança i el coneixement necessaris per afrontar els reptes futurs amb una millor preparació. A més, m’ha permès sentir-me acompanyat en el meu creixement empresarial, la qual cosa és molt reconfortant, especialment quan lideres un projecte en solitari. 

Què els hi diries a aquells empresaris/àries que no estan passant un bon moment i necessiten ajuda? Els hi recomanaries el nostre servei? 

Els diria que buscar ajuda i assessorament és una bona decisió quan s’enfronten a reptes en els seus negocis. En la meva experiència, el servei de HelpEmpresa ha estat fonamental per superar obstacles i créixer de manera significativa. Els recomanaria que aprofitessin aquest recurs valuós i confiessin en la xarxa d’experts de HelpEmpresa per obtenir orientació i suport en els seus projectes empresarials. L’experiència pot marcar la diferència en l’èxit d’un negoci.