Empresa: Grup Quesada | Nom empresària: Julia Garcia Colacios | Ubicació: Terrassa 

A quin sector productiu pertany la teva empresa i quina activitat desenvolupa? 

La nostra empresa se centra principalment en l’obreria, oferint serveis de manteniment integral. Els nostres principals clients són grans empreses per a les quals gestionem tot tipus de manteniments, tot i que ens especialitzem en treballs d’obreria. 

Quins beneficis específics ofereix la teva empresa als seus clients i com es diferencia de la competència? 

La nostra empresa destaca per la rapidesa, serietat i polivalència dels nostres serveis. Aportem un valor afegit important en abordar tots els problemes de manteniment que puguin sorgir. Ens diferenciem de la competència per complir rigorosament amb els terminis, ser molt responsables i professionals, cosa que és molt apreciada pels nostres clients. La nostra llarga experiència i el boca-orella han consolidat la nostra reputació de confiança i eficiència. 

Quins són els principals desafiaments que enfrontava la teva empresa i com et va ajudar HelpEmpresa per abordar-los? 

El principal repte era la digitalització, un àmbit en què HelpEmpresa ens ha donat un gran suport. També ens han ajudat a créixer com a empresa, especialment en la gestió del personal. 

L’assessorament digital i financer ha estat crucial per donar-nos seguretat i millorar la nostra eficiència. El suport en màrqueting ha estat molt valuós, tot i que, com a petita empresa, no hem pogut implementar-ho tot a la pràctica. 

En general, ens hem sentit acompanyats i hem pogut concentrar-nos en altres aspectes del negoci gràcies a la seva ajuda. 

Com vas conèixer el servei de HelpEmpresa i què et va motivar a contactar-nos? En altres paraules, per què ens vas escollir? 

Soc sòcia de Cecot des que vaig començar com a autònoma, ja que em van ajudar molt en projectes anteriors. Vaig rebre informació sobre HelpEmpresa i, en un moment clau, vaig decidir contactar-vos perquè necessitava organitzar millor el meu temps i gestionar les meves activitats. El fet de tenir disponibilitat d’hores em va permetre aprofitar el servei per millorar i consolidar el negoci. 

Quines expectatives tenies en iniciar el servei amb HelpEmpresa? Es van complir? 

Inicialment, tenia més por que expectatives, donat que vaig començar el negoci de més gran, vora als 50 anys. I, tot i que en altres ocasions havia tingut experiències mixtes amb cursos, esperava veure què podien oferir-me, sense tenir moltes expectatives amb el servei en si. 

HelpEmpresa m’ha ajudat molt en el camp digital, que era un dels meus punts febles. També m’han donat seguretat financera i m’han ajudat a planificar el futur amb més confiança. Tot i començar amb poques expectatives, l’acompanyament i suport han estat molt beneficiosos i m’han aportat la tranquil·litat que necessitava. 

Quin tipus de serveis o assessorament has rebut de HelpEmpresa? Han estat útils? 

He treballat amb la Teia en estratègia i amb en Lluís en finances, sent, aquest últim un suport especialment important. Les formacions i sessions informatives sobre màrqueting també han estat molt útils i enriquidores. 

Com valoraries l’impacte de l’assessorament de HelpEmpresa en el creixement i desenvolupament del teu negoci? 

L’assessorament de HelpEmpresa m’ha obert la ment i m’ha ajudat a créixer de manera controlada. He superat pors i he vist que és possible ampliar el negoci. Sense el seu suport, segurament estaria més preocupada i menys segura en afrontar aquests reptes. 

Recomanaries els serveis de HelpEmpresa a altres emprenedors? Per què? 

Sí, definitivament. Em vaig sentir molt acompanyada i recolzada per HelpEmpresa i, en general, per la Cecot. Durant la pandèmia, la informació i suport que vaig rebre van ser fonamentals per a mi. És important treure el màxim profit dels recursos disponibles, i HelpEmpresa ofereix un gran suport en aquest sentit. 

Quin consell li donaries a altres empresaris que estan passant per dificultats i necessiten suport? 

Els aconsellaria buscar acompanyament i suport, especialment a través de HelpEmpresa, Cecot o serveis similars. Els autònoms no podem saber-ho tot i necessitem recolzament per veure les coses amb una altra perspectiva. Cada empresa és única i el suport extern pot ser molt beneficiós. 

Com veus el futur de la teva empresa després d’haver rebut el suport de HelpEmpresa? 

Espero un futur prometedor per a la meva empresa. Aspiro a consolidar el que tinc i a assolir una estabilitat que em permeti continuar amb confiança. HelpEmpresa m’ha donat les eines per planificar millor, superar pors i mantenir el focus en el creixement i desenvolupament del negoci. Aconsello a altres empresaris que aprofitin els seus programes per millorar la seva gestió i enfocament empresarial.