Empresa: Koltek Engineering | Nom empresari: Joan Anton Ribàs Mayol | Ubicació: Barcelona

A quin sector productiu pertany la teva empresa i quina activitat desenvolupa? 

Som una enginyeria especialitzada en llicències i tràmits per a negocis físics, abordant tots els aspectes legals. Realitzem projectes d’accessibilitat, instal·lacions acústiques, contra incendis, i tot el necessari per a l’obertura d’un negoci físic. 

Quins beneficis específics ofereix la teva empresa als seus clients i com es diferencia de la competència? 

Oferim un servei personalitzat. Analitzem el local i, en funció de l’activitat i les característiques, proporcionem un servei complet amb tots els proveïdors necessaris per muntar el negoci. Des de canviar instal·lacions elèctriques fins a pintar i adaptar banys per a minusvàlids, ho gestionem tot amb els nostres proveïdors de confiança. 

Quins són els principals desafiaments que enfrontava la teva empresa i com et va ajudar HelpEmpresa per abordar-los? 

El nostre repte més important era gestionar un gran volum de feina. HelpEmpresa ens ha ajudat a organitzar el treball diari, a gestionar millor les nostres capacitats i a posar-hi ordre. 

L’assessorament amb la Teia ha estat meravellós, proporcionant-nos eines per millorar, invertir temps de manera eficient i buscar col·laboradors. Ha estat un marc de treball molt beneficiós per a l’empresa. 

Com vas conèixer el servei de HelpEmpresa i què et va motivar a contactar-los? En altres paraules, per què ens vas escollir? 

Vaig conèixer HelpEmpresa a través d’Ingrid Lens, una comercial de Cecot, durant una reunió de networking. Després de comentar la meva situació personal amb ella, va sorgir la idea de contactar amb HelpEmpresa. 

Quines expectatives tenies en iniciar el servei amb HelpEmpresa? Es van complir? 

Inicialment, pensava que seria una assessoria més, que no tindria res d’especial. Però l’assessorament personalitzat i el tracte han estat fantàstics, i han fet que em sorprenguin positivament. 

HelpEmpresa fa una feina excel·lent i proporciona les eines necessàries per treure’n profit. Només falta aprofitar-les i executar-les. 

Quin tipus de serveis o assessorament has rebut de HelpEmpresa? Han estat útils? 

He rebut assessorament estratègic, assessorament financer, i he participat en formacions. A més, tinc una oferta de feina penjada al portal de Cecot. Les formacions són molt útils, tot i que fer-les presencials potenciaria molt més la part de networking. 

Com valoraries l’impacte de l’assessorament de HelpEmpresa en el creixement i desenvolupament del teu negoci? 

L’impacte ha estat molt positiu i pràctic. M’ha ajudat a organitzar-me millor i ha estat un suport molt personalitzat. 

En quines àrees específiques sents que HelpEmpresa ha aportat més valor al teu projecte? 

Principalment en l’organització. També, les formacions, tot i que he assistit només a les online, han estat molt útils per trobar nous contactes i proveïdors, cosa que ha enriquit el meu negoci a nivell de networking i a l’hora d’enriquir el meu projecte. 

Recomanaries els serveis de HelpEmpresa a altres emprenedors? Per què? 

I tant! És una eina molt útil i pràctica. A més, el que més m’ha agradat de HelpEmpresa és la personalització i l’atenció. 

Quin consell li donaries a altres empresaris que estan passant per dificultats i necessiten suport? 

Que es deixin portar i assessorar, sense prejudicis. Si realment aprofiten l’eina, pot ser-los molt útil. 

Com veus el futur de la teva empresa després d’haver rebut el suport de HelpEmpresa? 

Veig un futur amb creixement però més estratègic. Després de l’assessorament, canviaria l’estratègia per contractar col·laboradors diferents, ja que m’ha ajudat a identificar les mancances i les fortaleses del meu entorn.