A HelpEmpresa hem tingut l’oportunitat de participar a la Trobada Anual de Despatxos Professionals organitzada per la Cecot, una jornada que ha esdevingut un punt de referència per al sector professional. Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per posar en comú experiències, debatre sobre els reptes presents i futurs, i fomentar el networking entre professionals. 

Aquest any, la jornada ha posat especial èmfasi en la facturació electrònica i els canvis legislatius que afectaran directament els despatxos professionals i les pimes. El programa de conferències ha comptat amb intervencions d’experts del sector, que han abordat temes clau per al futur dels despatxos professionals. 

En primer lloc, Marc Rius, amb la ponència “La tempesta perfecta pels Despatxos Professionals. Context actual i reptes de futur”, ha analitzat com els despatxos s’han d’adaptar a un context canviant i cada vegada més competitiu, abordant estratègies per mantenir-se eficients. 

A continuació, Jaume Escandell, amb la xerrada “Adaptant-se al canvi: Oportunitats Estratègiques per a Despatxos Professionals”, ha compartit eines i recursos per identificar oportunitats en l’entorn canviant i com aquests despatxos poden aprofitar-les per créixer i innovar. 

Finalment, Diana Freire, amb la seva ponència “Impacte i abast del reglament de Sistemes Informàtics de Facturació en pimes i despatxos”, ha explicat els efectes del nou reglament de facturació electrònica, destacant com afectarà la gestió interna i el dia a dia de les empreses. 

A HelpEmpresa creiem fermament en la importància de la formació contínua i l’adaptació als nous reptes del mercat, motiu pel qual valorem molt positivament aquesta trobada, que ens ajuda a estar al dia en qüestions clau per seguir oferint el millor assessorament als nostres usuaris i usuàries.