Què t'oferim

HelpEmpresa, és una iniciativa de la Cecot amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, que treballa per ajudar a aquelles empreses que passen per un moment complicat donant-los eines i suport perquè puguin seguir endavant

El nostre objectiu? Que segueixis endavant

HelpEmpresa neix per ajudar a empreses en dificultats a través d’un servei gratuït, empàtic i confidencial que ofereixi un impacte positiu a les empreses usuàries, als seus emprenedors/es, i a la societat en general a través de la salvaguarda d’aquestes empreses, els seus llocs de treball.

N

Confidencialitat

A HelpEmpresa tractem tota la informació amb total confidencialitat.

N

Professionalitat

El servei està promogut per un equip competent i preparat per assistir ajudar a les pimes a superar moments de dificultats.

N

Empatia

Ens posem al lloc de la persona empresària per comprendre la difícil situació que pot estar patint.

N

Gratuïtat

HelpEmpresa rep cofinançament públic i no té cap cost per a les persones empresàries usuàries.

HelpEmpresa vol ser el servei referent a Catalunya en la prevenció del tancament de petites i mitjanes empreses que es trobin en una situació financera difícil i que requereixin d’una intervenció especialitzada per evitar-ne la fallida. HelpEmpresa està dirigit a empresaris i empresàries de micro, petites i mitjanes empreses de fins a un màxim de 250 treballadors/es.

Elaborem un pla de treball personalitzat per a la teva empresa

Quan t’inscriguis a HelpEmpresa, una persona del nostre equip es posarà en contacte amb tu per conèixer una mica millor els problemes que té el teu negoci, et derivarem al nostre equip d’experts i assessors i elaborarem un pla de treball perquè coneguis quines són les solucions i recomanacions per tal de millorar la situació del teu negoci.

L’equip d’experts/es de HelpEmpresa

Enric Rius

Enric Rius

Assessor financer

Montse Soler

Montse Soler

Assessora en vendes

Laura Céspedes

Laura Céspedes

Assessora en la millora de processos

Alexandra Planella

Alexandra Planella

Assessora en estratègia empresarial

Santi Rius

Santi Rius

Assessor en màrqueting i xarxes socials

Sebastià Garcia

Sebastià Garcia

Assessor en gestió econòmica

Àlex d'Espona

Àlex d'Espona

Assessor de serveis en finançament

Pedro Gómez

Pedro Gómez

Assessor en transformació digital

Cristina Danón

Cristina Danón

Assessora en comerç exterior

Vols participar a HelpEmpresa?

T’oferim, sense cap cost per a tu ni per a la teva empresa, un pla de treball personalitzat perquè puguis conèixer quins són els àmbits de millora i les possibles solucions que es poden aplicar en el teu negoci.

Una iniciativa de la Cecot

Cecot promou i defensa èticament els interessos de les empreses catalanes oferint un servei innovador i de qualitat en resposta a les seves necessitats presents i futures.

A Cecot fem de connectors dins de l’ecosistema empresarial. Som persones empresàries preocupades per mantenir i fer créixer el nostre teixit empresarial i que, de manera sentida i voluntària, ens impliquem en la defensa dels interessos de microempreses, pimes, autònoms i emprenedors.